+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion NA 15. POLEDNÍKU Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 90 recenzí

  • Personál

    96%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    89%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Martin Albrecht

dospělý pár, 8.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • zařízení pokoje - velmi pěkné vkusné,ale matrace velmi tvrdá čistota velmi dobrá

  • - nesvítilo světlo v koupelně nad zdrcadlem - taktéž nesvítila jedna lampička u postele - na uvedeném tel.kontaktu na recepci pro případ potřeby pro hosty-nebylo možné se nikomu dovolat - ovládání televize - vzhledem setoboxu by byl trochu problém - snídaně - podprůměrná cena 1600,- neodpovídá celkové kvalitě

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Liliya Sandava

jednotlivec, 9.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 3.11.2012

English

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Very friendly and helpful staff. Nice pension close to the church. Very good value for money, I thought.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 6.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Velice příjemná atmosféra.

  • Žádné.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 21.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Helena

skupina přátel, 10.6.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Dobrý den, byly jsme velice spokojené s příjemnou paní kavárnicí i se slečnou recepční. Obě dvě byly velice milé a ochotné. Penzion je moc hezký a pobyt v něm jsme si hezky užily. Určitě doporučujeme. Děkujeme, Helena, Dana a Šárka

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 20.5.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Kvetoslava Adamová

dospělý pár, 9.4.2012

Trenčín Slovensko

  • Celkové hodnocení
66 %
  • Vzťah pani vedúcej k nám , ako k zákazníkovi

  • Veľkosť izby - prístup k posteli bol pre vekovo staršieho človeka , ako sme boli my nedostačujúci . ( boli sme ubytovaní na druhom poschodí v mansardách so šikmou strechou )

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
6

- Fiedlerová

dospělý pár, 3.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
54 %
  • Velice příjemná paní na recepci

  • Zima na pokoji,na zemichladná dlažba,v pokoji bylo slyšet,když se někdo v sousedním pokoji sprchoval. Snídaně bez vody,džusu. Káva špatné kvality.Ráno při snídani nepředstavitelná zima.

Personál
6
Služby
4
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Lucie

jednotlivec, 2.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • nádherné prostředí a okouzlující pokoj, velice ochotný a příjemný personál, skvělé jídlo, prostě nejlepší penzion, ve kterém jsem v posledních letech pobývala.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Kubů

mladý pár, 27.11.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Naprosto vynikající komunikace s recepcí. Personál vychází maximálně ochotně vstříc všem požadavkům. Vynikající posezení a najedení v krčmě. Pobyt jsme si moc užili, nechtělo se nám odjet. Vynikající atmosféra v celém penzionu. Vřele jej doporučujeme :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Homolka

rodina se staršími dětmi, 6.11.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Přátelské přivítání, příjemná obsluha v krčmě, komfortní pokoj. Rádi se vrátíme.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

- Bayerová

rodina se staršími dětmi, 25.8.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zahradníčková Veronika

skupina přátel, 6.7.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Velmi jsme byli spokojeni s ochotou personálu,ale hlavně s presonálem v restauraci. Milé, ochotné mladé dívky, které nám vyšly vstříc i přes rámec nabízených služeb. Chtěla bych jim tímto velmi poděkovat. Hotel čistý,útulný.Jediná připomínka by byla k úschově kol,automaticky bych předpokládala,že když je hotel v unii cyklohotelů,nebude problém s úschovou.A také není dobře vyřešeno parkování v poměru s cenou za hotel. Jinak si opravdu nemohu na nic stěžovat.

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Milena Raková Kratochvílová

mladý pár, 20.5.2011

Čechy - Praha

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Pernosál v pensoinu i v přilehlé kavárně a krčmě byl výborný. Rezervace po e-mailu také na 100%. Komfort jsem označila č.5, protože koupelna se mi zdála na tříhvězdičkový pension poněkud horší. Vybavení pokoje je krásné ale trochu studené. Pro mne ne příliš útulné. Tímto vysvětluji i "Poměr cena/kvalita", jenž jsem označila č.6. Nejvíce mi však vadilo, že za parkování před pensionem se musí platit. To by mělo být samozřejmě v ceně pobytu. Manžel je muzikant a my jsme hodně na cestách. Většinou nocujeme v tříhvězdičkových pensionech či hotelech, tak mám s čím srovnávat. Na snídani mi chyběl výběr z teplých jídel - míchaná vajíčka apd. Můj manžel byl ale spokojen. Velmi. Chyběl mu jen koberec :-).

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Jaromír Hajda

jednotlivec, 4.2.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Personál,služby i prostředí velice příjemné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.11.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav Krátký

skupina přátel, 7.11.2010

Č.Budějovice

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Sraz abiturientů GVN 1970, příjemný personál, výborná kuchyně, příjemné prostředí i ubytování, ideální poloha v centru, bezproblémové parkování, naprostá spokojenost. Mohu doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Klara Dvorakova

rodina s malými dětmi, 22.8.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Hotel je zažízenv kusně a stylově. Na krásném charizmatickém místě.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

rodina s malými dětmi, 22.8.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vynikající služby (ubytování i kuchyně), vstřícný a osobní přístup personálu (ocenily obzvlášť naše děti), vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.